© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ο Π. Παυλόπουλος στον κόσμο του...

Μιλώντας σήμερα στον Real FM, ο Προκόπης Παυλόπουλος υπεραμύνθηκε των χειρισμών που έκανε το Δεκέμβριο του 2008 μετά τη δολοφονία του 16χρονου στα Εξάρχεια. Δύο τινά συμβαίνουν:
 Ή πραγματικά βρίσκεται στον κόσμο του και ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι κάηκε η Αθήνα εξ΄αιτίας της δικής του εξοργιστικής ανικανότητας ή θεωρεί
ότι το ΠΑΣΟΚ πάει τόσο άσχημα που του επιτρέπει να ελπίζει ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει τα απερίγραπτα χάλια της τελευταίας Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή.        
       # Αν κρίνουμε από την εν γένει εικόνα του Παυλόπουλου ως πολιτικού η πιθανότερη εκδοχή είναι η πρώτη: Βρίσκεται στον κόσμο του. Αυτό φάνηκε και στη συνέχεια της σημερινής του παρουσίας στο Real FM όπου προχώρησε στην ανάπτυξη των θέσεών του για το τι ακριβώς πρέπει να καταλάβει η Τρόικα για τις μέχρι τώρα άστοχες επιλογές της... Θυμίζει πολύ το φιάσκο του με το νόμο περί ‘Βασικού Μετόχου’ όπου πριν πάρει την ταπεινωτική απάντηση από τις Βρυξέλλες έβγαινε σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα και μας εξηγούσε για το πώς θα αναπτύξει στις Βρυξέλλες τη νομική και θεσμική ορθότητα του νόμου που είχε περάσει στη Βουλή και θα αναγκάσει τους Ευρωπαίους να συμφωνήσουν μαζί του. Του ήρθε μια απάντηση στα όρια του διασυρμού της Ελλάδας και έκανε το νόμο του γαργάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου