© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Εν Ελλάδι: Αποφυλακίζονται λόγω παρέλευσης του 18μηνου, οι απαγωγείς του Παναγόπουλου

Οι Απόστολος Πετράκης, Χαράλαμπος Μουστάκας και Εμμανουήλ Σκαρλάτος, που κατηγορούνται για την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, αναμένεται σήμερα να βγουν από
τον Κορυδαλλό.
        Το Συμβούλιο Εφετών επικύρωσε την πρόταση του εισαγγελέα που είχε εισηγηθεί την αποφυλάκιση των τριών με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισής τους δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.
# Κακώς, πολύ κακώς. Θάπρεπε, αφού τους ταλαιπωρήσαμε 18 μήνες χωρίς να μπορέσουμε να τους δικάσουμε, να τους ζητήσουμε εμπράκτως συγγνώμη: Ίσως ένα 10ήμερο ταξίδι σε εξωτικά νησιά πληρωμένο με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου. Αλλιώς, τι σκατά σύγχρονο κράτος είμαστε; Υπουργείο Δικαιοσύνης, δικηγόροι και δικαστικό σύστημα πρέπει νάναι πολύ υπερήφανοι.
   Και μια απορία: αν οι δικηγόροι τους πληρωθούν δε θα είναι αποδέκτες προϊόντος εγκληματικών πράξεων; Θα συλληφθούν;
   Ως προς αυτούς που θα τολμήσουν, αναιδώς, να σκεφτούν ότι με τα 30 εκατομμύρια των λύτρων – τα οποία, λέει, δεν έχουν βρεθεί- πλήρωσαν κάποια από τα πολλά λαμόγια του συστήματος για να πετύχουν την καθυστέρηση της δίκης, θα τους πούμε ότι δεν είναι οι μόνοι που το σκέφτηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου