© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Θ. Αγγελόπουλος: Καθυστέρηση του ασθενοφόρου καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ

Ο πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ κ. Γ. Χούσος κατήγγειλε ότι υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση του ασθενοφόρου που παρέλαβε και μετέφερε τον
Θόδωρο Αγγελόπουλο στο νοσοκομείο.
      Στο σημείο του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον μεγάλο σκηνοθέτη έφθασε ασθενοφόρο με μεγάλη καθυστέρηση. Έκανε γύρω στα 30 με 35 λεπτά, το ασθενοφόρο που πήγε να τον παραλάβει”, αποκάλυψε ο κ. Χούσος στο “Πρωινό mou” και συμπλήρωσε: “Το ασθενοφόρο του έδωσε πρώτες βοήθειες και μετά ήρθε άλλο ασθενοφόρο της ιδιωτικής κλινικής στην οποία επιθυμούσαν οι δικοί του άνθρωποι να πάει”.
      Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι οι καταγγελίες μελών του κινηματογραφικού συνεργείου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, που λένε πως χρειάστηκε να γίνει τηλεφώνημα στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, για να παρέμβει και να φτάσει πιο γρήγορα το ασθενοφόρο.
      # Τα 35-40 λεπτά είναι, πια, ο συνηθισμένος χρόνος ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ στην Ελλάδα, κύριε πρόεδρε των εργαζομένων. Αν οι στατιστικές σας λένε άλλο, τότε διορθώστε τις ψεύτικες στατιστικές σας. Έχετε κάνει τριτοκοσμική τη χώρα μας στο χώρο των επειγόντων. Αντί να βγαίνετε να κάνετε καταγγελίες, κοιτάξτε να ανεβάσετε την υπευθυνότητα του προσωπικού του ΕΚΑΒ. Είστε συνυπεύθυνος.
       Ως προς το ότι χρειάστηκε να παρέμβει ο υπουργός Υγείας για να πάει πιο γρήγορα το ασθενοφόρο, αυτό δεν τιμά ούτε το ΕΚΑΒ, ούτε, βεβαίως, το Λοβέρδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου