© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Η απάτη με τους εναλλακτικούς παρόχους ρεύματος:

Πάνω από 300 εκατομμύρια το φέσι σε βάρος της ΔΕΗ των εναλλακτικών παρόχων ρεύματος Energa και Hellas Power, που εισέπραξαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τους πελάτες τους και δεν τα έχουν
αποδώσει στο Δημόσιο και τη ΔΕΗ !
       Λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο, οι δύο εταιρίες, υπό το νέο – και κοινό - ιδιοκτησιακό καθεστώς, ενημέρωναν με επιστολές τους πελάτες τους: «Παρακαλούμε από εδώ και στο εξής όλες οι πληρωμές των λογαριασμών προς την εταιρία μας να γίνονται στον κάτωθι λογαριασμό». Ο λογαριασμός είναι αυτός ανήκει σε τράπεζα της Ελβετίας ! Οι αρχές τώρα αναζητούν τον κάτοχο του λογαριασμού και σε φορολογικούς παραδείσους, όπως τα νησιά Μάρσαλ.
# Αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα της δύναμης που έχουν αποκτήσει παγκοσμίως οι διάφοροι ελεεινοί αετονύχηδες. Με το πρόσχημα της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας και της ποιότητας υπηρεσιών, οι αλητάκοι στην ΕΕ και αλλού, περνάνε νομοθεσία και ρυθμίσεις που κατακλέβουν ασύστολα δημόσιο πλούτο. Τι θα πει ‘εναλλακτικοί πάροχοι’; Αέρα κοπανιστό πουλάνε, και σε μαλώνουν, άμα αναρωτηθείς για τα πραγματικά αίτια αυτής της ασυδοσίας. Έχουν τους καλοπληρωμένους Ευρωβουλευτές και τους κομισάριους στο τσεπάκι τους. Ο κόσμος θα αρχίσει να ξεσηκώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου