© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Έκοψαν το ...κομμένο

Με αποκλεισμό του δρόμου που βρίσκεται ανεπτυγμένος ο καταυλισμός τους και με κάψιμο λάστιχων διαμαρτύρονται για τη διακοπή της υδροδότησης στον καταυλισμό τους οι τσιγγάνοι της Ν. Αλικαρνασσού Ηρακλείου. Η υδροδότηση διακόπτεται για
δεύτερη φορά στον καταυλισμό, ενώ το χρέος των 560.000 ευρώ που καταλογίζεται στους τσιγγάνους, οι ίδιοι δεν το αναγνωρίζουν, ούτε φαίνονται διατεθειμένοι να το εξοφλήσουν.
       Στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης- Αποχέτευσης προχώρησε σε διακοπή της παροχής νερού στον καταυλισμό, που όμως μετά από ένα χρονικό διάστημα επανασυνδέθηκε από τους τσιγγάνους με μια παράνομη σύνδεση. Για το σημαντικό αυτό ποσό, η Δημοτική Επιχείρηση βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος για τα συσσωρευμένα απλήρωτα χρέη του καταυλισμού.

3 σχόλια:

  1. Όταν δήμαρχοι και βουλευτές τους κάνουν υποκλίσεις για να πάρουν τη ψήφο τους οι τσιγγάνοι είναι λογικό να αποθρασύνονται. Αν δεν υπήρχε η κατηγορία της απιστίας η Δημοτική επιχείρηση ούτε που θα ασχολιόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπου υπάρχει καταυλισμός τσιγγάνων μυρίζει ναρκωτικά, κλοπιμαία και αιμομιξία. Είχε απόλυτο δίκιο ο Σαρκοζί. Δεν είναι θέμα ρατσισμού, είναι θέμα κοινωνικής ευρυθμίας. Άσε που οι ίδιοι οι τσιγγάνοι είναι οι περισσότεροι φασιστάκια του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φασίστας είναι ο Σαρκοζί και όχι ο ρομά. Μπορεί να είναι αγράμματοι και να κινούνται στα όρια της νομιμότητας, αλλά σε ποιά δείγματα βασίζεται η δήλωση ότι είναι φασίστες; Ο αντικονφορμισμός δεν είναι φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή