© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

«Κατεβάζει ρολά» η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Δεν ανήκουμε στους θαυμαστές των πρακτικών και του ήθους μεγάλων αθλητικών οντοτήτων όπως η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, FIFA και τα παρόμοια. Τα θεωρούμε φωλιές  βρόμικων και σκοτεινών σχέσεων οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής με
ελάχιστη σχέση με τον ερασιτέχνη αθλητή και τις ανάγκες της νεολαίας. Είναι θρασύτατοι στις απαιτήσεις τους προς τις κυβερνήσεις, προκλητικά σπάταλοι ως προς τα δικά τους έξοδα και ενοχλητικά κενοί υπερόπτες.
      Η γνώμη μας αυτή δεν εξαιρεί τους αθλητικούς φορείς του ασχολούνται με άτομα με ειδικές ανάγκες. Πληροφορούμαστε ότι η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ‘κατεβάζει ρολά’ -συμμετέχοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην κινητοποίηση που έχει προγραμματίσει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.Ο.Μ. Α.ΜΕ.Α.) για το τριήμερο 23 - 25 Νοεμβρίου στον χώρο του ελληνικού Κοινοβουλίου. Πιθανότατα είναι από τους φορείς που όχι μόνο επιβιώνουν από κρατικές επιχορηγήσεις, αλλά έχουν και διοικήσεις που δε λογοδοτούν σε κανένα. Στοπ στις επιχορηγήσεις των σωματείων που ζουν παρασιτικά και χάρις στις σχέσεις τους με τα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου