© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΣΔΟΕ: Εμείς τους πιάνουμε και τους αφήνουν οι δικαστές

Παράγοντες του ΣΔΟΕ και της Οικονομικής Αστυνομίας εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους για την «ευνοϊκή», όπως τη χαρακτηρίζουν, αντιμετώπιση
των «γκλάμουρους» φοροοφειλετών, από τις δικαστικές Αρχές.

Οι αποφάσεις ανακριτών και εισαγγελέων, που όχι μόνο δεν προφυλάκισαν, αλλά ούτε καν  επέβαλαν έστω και ένα ευρώ εγγύηση σε φοροφυγάδες γνωστούς από κοσμικές στήλες και λάιφ στάιλ εκπομπές έχει φέρει σε αδιέξοδο τους διωκτικούς μηχανισμούς. Είναι φανερό ότι  κάποιοι δικαστές εφαρμόζουν «ασυλία των γκλαμουράτων».
Σε μία κουβέντα «έξω από τα δόντια», κύκλοι του ΣΔΟΕ έκαναν λόγο στο «Έθνος της Κυριακής», για «τηλεοπτική δημοκρατία» και για «τηλεοπτικά δικαιώματα, που υπερισχύουν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».   

# Εδώ και πολλά χρόνια οι δικαστικοί σε όλο τον κόσμο προκαλούν την κοινωνία με εξωφρενικές αποφάσεις και πρακτικές. Αποφασίζουν μόνοι τους για το μισθό τους, στέλνουν τον Ψωμιάδη για καφέ στα Σκόπια και μιλάνε στον ενικό στον κατηγορούμενο στη δικαστική αίθουσα. Δε φταίνε αυτοί. Είτε εισπράξει το κράτος είτε όχι αυτοί τον προκλητικό μισθό τους θα τον πάρουν στο ακέραιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου