© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Αρλουμπολογίας συνέχεια: Τράπεζες πίσω από την αποχώρηση Παπανδρέου βλέπει ο Καστανίδης!

Ο τέως υπουργός Χ. Καστανίδης δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι η  λειτουργία συντεταγμένων μηχανισμών οδήγησε στην ανατροπή του Γ. Παπανδρέου. Μίλησε για «σφοδρότατη υπόγεια αντιπαράθεση» της κυβέρνησης με τις τράπεζες εξαιτίας του κουρέματος και άφησε αιχμές και για τον νυν πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

      Σύμφωνα με τον Χ. Καστανίδη, την αφορμή για την ανατροπή του τέως πρωθυπουργού, έδωσε το δημοψήφισμα. "Θυμάμαι λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο λυσσαλέα πολεμήθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ η ιστορία του δημοψηφίσματος και μια μερίδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που είπαν με πολύ μεγάλη καθαρότητα στον κ. Παπανδρέου, ή θα φύγεις και θα σου δώσουμε προς ώρας ψήφο εμπιστοσύνης ή θα μείνεις και θα σε ρίξουμε», σημείωσε.

      Υπερασπίστηκε για ακόμη μία φορά την απόφαση του Γ. Παπανδρέου, την οποία χαρακτήρισε "ηρωική" και υποστήριξε ότι στην Ευρώπη δημιουργήθηκε ένα κίνημα υπέρ του δημοψηφίσματος, "το οποίο δεν πέρασε ποτέ μα ποτέ στην Ελλάδα".

# Το ερώτημα είναι: γίνονται στη χώρα υπουργοί με I.Q ραδικιού ή έχουν απύθμενο θράσος; Σε ποιον νομίζουν ότι θα γίνουν πιστευτές τέτοιες ανοησίες; Μετά μας φταίνε οι κακοί ξένοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου