© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Πανάρετος- Κανέλλη: Συμπτώματα πολυοργανικής ανεπάρκειας

Η θορυβώδης κόντρα Πανάρετου – Κανέλλη στη Βουλή θα χρειαζόταν ένα τόμο αναλύσεων. Από τη μια έχουμε μια προκλητική βουλευτή που θεωρεί ότι μπορεί
να φτιάχνει νόρμες συμπεριφοράς: Καπνίζουμε ακόμα και μπροστά στο φακό, δεν αφήνουμε τον άλλο να ακουστεί, πεταγόμαστε από θέμα σε θέμα, βρίζουμε, ασχετολογούμε, καμαρώνουμε για τον θαυμασμό που προκαλούμε στην εργατιά με την επιδερμική μας μόρφωση και , κυρίως, κάνουμε τον άλλο να ανατριχιάζει στη σκέψη ότι η Κανέλλη θάχε για 48 ώρες εξουσία. Εφιάλτης.     
     Από την άλλη έχουμε εμφανώς ένα καθηγητή στέλεχος του συστήματος, ερευνητικό μαγαζάτορα, θεμέλιο του κατεστημένου, τέκνο και εκφραστή του εγκληματικά αμαρτωλού Γ΄ΚΠΣ. Η καμαρίλα.
     Μάλωναν για την περικοπή ή μη των ερευνητικών κονδυλίων! Κρύβουν και οι δύο (για διαφορετικούς λόγους) ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε Έρευνα αλλά μόνον ερευνητές. Αν νομίζουν ότι ‘Έρευνα’ είναι είτε η απλή συλλογή/αναμάσηση στατιστικών στοιχείων και η εξαγωγή ενοχλητικά αυθαίρετων συμπερασμάτων είτε ότι Έρευνα σημαίνει πάμε τη πρώτη του μηνός να πληρωθούμε (και μάλλον το νομίζουν) δεν είναι να απορούμε για το πού έχουμε φτάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου