© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Δημοτικό Ραδιόφωνο: μια πανάκριβη πρόκληση!

Ρίχνονται όλοι στην ΕΡΤ για τις σπατάλες της και καλά κάνουν. Η ΕΡΤ είναι προκλητικά σπάταλη. Αλλά λίγοι μιλάνε για την τεράστια πρόκληση που λέγεται Δημοτική Ραδιοφωνία. ‘Δεν πρόκειται εγώ να πειράξω τους 150 (!) δημοσιογράφους και τους άλλους 150 εργαζόμενους στον 98.4’ δήλωσε προχτές ο Δήμαρχος Αθηναίων. Και γιατί να τους πειράξει; Από την τσέπη του
 τους πληρώνει; Κατά τα άλλα ανησυχεί πολύ ο δήμαρχος γιατί προβλέπει ότι θα κοπούν πόροι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και , ξέρετε, αυτός είναι ατίθασος επαναστάτης, μπορεί να ρίξει καμμιά Κυβέρνηση άμα θυμώσει. Ο Real FM απασχολεί 60 εργαζόμενους και ο 98.4 απασχολεί 300....!       
     Δημοτικά ραδιόφωνα υπάρχουν πολλά, στοιχίζουν πανάκριβα και δεν τους ακούει κανείς. Δίνουμε και μια παχυλή αργομισθία σε όποιο δευτεροκλασίτη δημοσιογράφο πάει να αναδείξει το θέμα και όλα καλά. Όποιος δήμαρχος σκεφτεί να μαζέψει την κατάσταση αντιμετωπίζει την οργίλη αντίδραση των εργαζομένων στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που μάχονται για το δικαίωμα των πολιτών – τους ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε – για πολύπλευρη ενημέρωση.
      Κατανοούμε τη μάχη κάθε εργαζόμενου να μη χάσει τη δουλειά του. Αλλά δε δεχόμαστε το δειλό δήμαρχο που υποχωρεί σε κάθε αντίδραση για ορθολογική διαχείριση των δημοτικών εσόδων που προέρχονται από την τσέπη των πολιτών. Σε αυτές τις εκλογές ας στείλουμε κάποια μεγαλόσχημα ανθρωπάκια σπίτι τους. Χρειαζόμαστε δημάρχους χωρίς υστεροβουλίες, με θάρρος και τόλμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου