© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Κλειστή από καταληψίες υπαλλήλους η Ακρόπολη

Για δεύτερη ημέρα παραμένει κλειστή η Ακρόπολη για τους τουρίστες λόγω κατάληψης από συμβασιούχους και έκτακτους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού. Αστυνομικοί και άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονται στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης. Οι σκηνές κάνουν
το γύρο του κόσμου προ(σ)βάλλοντας τον ελληνικό Τουρισμό, καθώς βλέπουμε τουρίστες από Αμερική, Ιαπωνία, Κίνα, Αγγλία, Ρωσία κ.ά αντί να φωτογραφίζουν την Ακρόπολη να φωτογραφίζουν τους καταληψίες και τα ΜΑΤ!
     Αποτελεί πλέον πάγιο φαινόμενο κάποιοι που μπήκαν με βρώμικες διαδικασίες και εκτός ΑΣΕΠ εις βάρος όσων δεν είχαν πολιτικές άκρες να διαπιστώνουν ότι εξυπηρετούσαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες! Σύμφωνα με τη δική τους διαπίστωση κακώς μπήκαν χωρίς ΑΣΕΠ – και άρα ένα σωστό κράτος οφείλει να τους απολύσει ως παρανόμως προσληφθέντες. Αντ΄αυτού, κλείνουν την Ακρόπολη και ‘απαιτούν’ από το κράτος να επικυρώσει την παρανομία- προχωρώντας σε μονιμοποίησή τους!
     Είναι η ηθική και η λογική ανθρώπων όπως ο τηλεεργατολόγος Μητρόπουλος, που ζητά την ψήφο μας για να μεταφέρει αυτή την ηθική και στην Περιφέρεια Αττικής. Μηδέν στην ηθική, άλλο ένα μηδέν και στην κυβερνητική ικανότητα διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου