© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Δε μας τα λέτε (καθόλου) καλά κύριε Ρέππα


‘Μόνο ο ΟΑΣΑ από μια 24ωρη απεργία χάνει έσοδα 1,5 εκατ. Ευρώ’ δήλωσε ο κύριος Ρέππας. Ε, και; Κανονικά θα πρέπει και να κερδίζει ίσο (περίπου) ποσό από τη μη κατανάλωση καυσίμων και
τη μη καταβολή μισθοδοσίας στους απεργούς!
        # Ή δεν είναι έτσι; Μήπως πληρώνονται και όταν απεργούν; Κρίνοντας από τη γενική εικόνα των μέχρι τώρα επιδόσεων και της αφόρητα ρηχής φρασεολογίας του κυρίου Ρέππα δε θα απορήσουμε αν οι απεργοί του ΟΑΣΑ πληρώνονται και όταν απεργούν.
        Καλό θα ήταν ο κύριος Παπακωνσταντίνου να εξετάσει αν γίνεται κάτι τέτοιο. Αν δεν το κάνει αυτός θα το κάνει κάποια στιγμή η Τρόικα και τότε θα βρεθούν πολλοί (του πρωθυπουργικού Γραφείου συμπεριλαμβανομένου) εκτεθειμένοι απέναντι στο επί μακρόν ταλαιπωρούμενο - από Ρέππα και απεργούς- επιβατικό κοινό.

4 σχόλια:

  1. Ο Ρέππας είναι βαρίδι για την Κυβέρνηση. Κοιμάται όρθιος και το παίζει ξύπνιος.Εμείς τι φταίμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλάκα θά είναι μετά από δυο μήνες ταλαιπωρίας των Αθηναίων να αποφασίσει να κάνει επίταξη. Κάποιος να του κουρδίσει το πολιτικο του ρολόι γιατί πάει πολύ πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή οι μεγαλοεργολάβοι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ τον καλύπτουν και του δίνουν πλουσιοπάροχα χρόνο για ανεμπόδιστη και ακοντράριστη παπαρολογία στα κανάλια και τις εφημερίδες τους, ο τύπος νομίζει ότι έχει 'λέγειν' και μας γοητεύει με τις άσχετες φλυαρίες του.
    Αν δεν τον στήριζαν οι εργολάβοι, θα είχε φύγει εδώ και μήνες από υπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν φτάσαμε να πληρώνουμε τους απεργούς η πολιτική ηγεσία του υπουργείου θέλει ξεφώνημα. Κόβουνε τις συντάξεις και δεν κόβουνε τις μέρες απεργίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή