© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Λυκουρέτζος - Παναγιωτόπουλος: Μέρα με τη νύχτα

Δε θέλουμε να αδικήσουμε το νέο υφυπουργό Α. Όθωνα, αλλά στη χτεσινοβραδυνή συζήτηση στο ALTER με τον Α. Λυκουρέτζο δεν ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις. Εντάξει είναι άπειρος, αλλά και είχε και ένα
δύσκολο θέμα να υπερασπιστεί. Από την άλλη, ο Α. Λυκουρέτζος με το μεστό και περιεκτικό του λόγο μας έκανε να αναρωτηθούμε αν ο κύριος Σαμαράς παρακολουθεί τηλεόραση. Αναρωτιώμαστε, δηλαδή, αν συνέκρινε την εμφάνιση του κυρίου Λυκουρέτζου με τις καθημερινές ανιαρές εμφανίσεις του Π. Παναγιωτόπουλου όπου διαβάζει κάτι πρόχειρα, σαχλά και επιφανειακά κειμενάκια σαν δηλώσεις της ΝΔ. Αυτό που κάνει ο κύριος Παναγιωτόπουλος ΔΕΝ είναι εκπροσώπηση κόμματος εξουσίας. Είναι πολιτικός λόγος στ΄διαλογής. Αν για κάποιο λόγο πρέπει να τον κρατήσει ας ζητήσει από τον κύριο Λυκουρέτζο να βγαίνει αμέσως μετά να κρατάει τα μπόσικα.

2 σχόλια:

  1. Δε φταίει ο Παναγιωτόπουλος για την ανυπαρξία της ΝΔ. Κάνει ό,τι μπορεί, αλλά τα ΜΜΕ έχουν αναλάβει εργολαβικά τη στήριξη του μνημονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παναγιωτόπουλος δεν είναι το πρόβλημα, αλλά είναι σίγουρα ένα σύμπτωμα. Ο λόγος του συναγωνίζεται σε κυτταρίνη τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ. Ξύλινος σε βαθμό που να χρειάζεται κάψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή