© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Το φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης παράγει κοινωνική συνοχή. Δεν τη χρειαζόμαστε;


      Στην κατάσταση που βρισκόμαστε, η μεγαλύτερη αναπτυξιακή ανάγκη για την Ελλάδα είναι, ίσως, η ενίσχυση της κοινωνικής δυναμικής, που, όμως, προϋποθέτει κοινωνική συνοχή. Προφανώς, κάποιοι αστέρες
θεωρούν ότι το να παρέχουμε φτηνό πετρέλαιο για τη θέρμανση του Ελληνικού νοικοκυριού είναι αντιπαραγωγικό, όπως αντιπαραγωγικό θεωρούν το να προσπαθούμε να προωθήσουμε την κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη. Κούνια που τους κούναγε αυτούς τους αγράμματους πτυχιούχους. Ο κύριος Παπακωνσταντίνου οφείλει να επιμορφώσει κάποιους Συμβούλους του.
        Αν αληθεύει η πληροφορία ότι επίκειται εξίσωση των τιμών του πετρελαίου θέρμασης και κίνησης η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι χτυπάει καίρια την κοινωνική καρτερικότητα και συνοχή. Αν δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι εξωφρενικά αντιαναπτυξιακό για μια χώρα σαν την Ελλάδα, για μια χώρα που θα τα καταφέρει ΜΟΝΟ με συνεκτική κοινωνία, τότε πριονίζουμε το κλαδί που καθόμαστε.



3 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Ελπίζω να την προσέξουν, αν και μου φαίνεται πως άλλα τους ενδιαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τα ρίχνουμε όλα στους Συμβούλους. Την πολιτική οξυδέρκεια πρέπει να την περιμένουμε από τους πολιτικούς προϊστάμενους των Συμβούλων.Σύμβουλοι με πολιτική οξυδέρκεια είναι σπάνιοι,είναι συλλεκτικά κομμάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ωραίο είναι ότι οι σκαφάτοι θα συνεχίσουν να θερμαίνονται με πετρέλαιο transit!

    ΑπάντησηΔιαγραφή