© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Προβληματισμό για τις «δίκες-εξπρές» εκφράζει ο υπουργός Δικαιοσύνης

Τον προβληματισμό του για την εξαγγελία του πρωθυπουργού περί δικών-εξπρές για τους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Ο κύριος  Αντώνης Ρουπακιώτης δήλωσε χαρακτηριστικά :«Στη δέσμη των δικαϊκών και δικαιοπολιτικών  ιδεών δεν μου ταιριάζουν ούτε οι δίκες-εξπρές, ούτε οι παραδειγματικές δίκες. Μου ταιριάζουν οι δίκες οι οποίες παράγουν αξιοπιστία.
      » Κατά συνέπεια, πάμε σε δίκες οι οποίες θα γίνονται με τη απαιτούμενη από την ίδια τη Δικονομία ταχύτητα, αλλά και να αντιστοιχούν στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Να κρίνονται σε γρήγορους ρυθμούς πάντα με τη διασφάλιση των δικαιωμάτων εκείνων που κατηγορούνται που αφορούν όσους διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα».

# Πού τον βρήκανε αυτό τον υπουργό; Είναι δυνατό να μην κατάλαβε τι εννοούσε ο κύριος Σαμαράς  και να ερμηνεύει τις πρωθυπουργικές δηλώσεις, ως να υποδήλωναν πρόθεση καταπάτησης βασικών δικαιωμάτων των πολιτών;  Πέρα από τις προδήλως μη εντυπωσιακές πνευματικές του ικανότητες ενοχλούν και  η σκουριά και η αγκύλωση που αποπνέει ο λόγος του κυρίου Ρουπακιώτη. Πού τον βρήκαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου