© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Αν αληθεύει, κάποιοι θέλουν φτύσιμο

Εδώ και μερικές ώρες ακούγεται ότι αποφασίστηκε να ζητηθούν από τους αθλητές μας στο Λονδίνο που δεν προκρίθηκαν, πίσω τα μισά από τα χρήματα που δόθηκαν από την ΕΟΕ για τις καθημερινές τους ανάγκες.
       Κατά τη μετάβασή του στο Λονδίνο, κάθε αθλητής  είχε πάρει από την ΕΟΕ ως pocket money, δηλαδή για τις καθημερινές μικροανάγκες του, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ ανά ημέρα. Σε κάθε αθλητή δόθηκε συνολικά το ποσό των 300 ευρώ. 
       Το αίσχος ξεκινά από τη στιγμή που αποφασίστηκε να ζητηθούν τα μισά από τα χρήματα αυτά πίσω (150 ευρώ) από τους αθλητές που αποκλείστηκαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα, με το πρόσχημα της σωστής διαχείρισης του κρατικού χρήματος.!!!
         Σε μια χώρα που χρωστάει ακόμα στους αθλητές αυτούς πριμ επιτυχιών που ενώ τους τα υποσχέθηκε δεν τους τα έδωσε ποτέ, αυτή η κίνηση κάποιων αχαρακτήριστων υπευθύνων προκαλεί τάση για εμετό. Πρέπει οπωσδήποτε, αν αληθεύει η είδηση, να μάθουμε τα ονόματα αυτών που προκάλεσαν την απόφαση. Να ξέρουμε ποιον να φτύνουμε άμα τον συναντήσουμε στο δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου