© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Μειωμένος κατά 16% ο φετινός προϋπολογισμός του Δήμου Αθηναίων

Στα 899 εκατ. ευρώ, έναντι 1071 του 2010, είναι ο προϋπολογισμός του Δήμου Αθηναίων για το 2011. Αυτό σημαίνει μείωση κατά 16% σε σχέση με τον περσινό.
        Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έγινε σε ξενοδοχείο καθώς το Δημαρχιακό μέγαρο
βρίσκεται υπό κατάληψη. Στην συνεδρίαση μετείχαν μόνο οι παρατάξεις των κ. Καμίνη και Αμυρά. Οι υπόλοιπες παρατάξεις κατήγγειλαν πως η διαδικασία στερείται νομιμότητας.
        Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τις δύο παρατάξεις για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση, επισημαίνοντας ότι «επέδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης», και κατήγγειλε τις υπόλοιπες παρατάξεις ότι «επέλεξαν τον εύκολο δρόμο της αποχής και του δωρεάν λαϊκισμού», προσθέτοντας ειδικά για τον προκάτοχό του, Νικήτα Κακλαμάνη, ότι επικαλέσθηκε «αβάσιμες διαδικαστικές ενστάσεις».
# Προφανώς, κάποιες παρατάξεις συνεχίζουν τα παιχνίδια σε βάρος του Αθηναϊκού λαού. Η επίκληση ‘μη νομιμότητας’ της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου από Ν. Κακλαμάνη και ‘λοιπές Δημοκρατικές δυνάμεις’ είναι ξεδιάντροπος και κατάπτυστος λαϊκισμός. Θέλανε να αφήσουν το Δήμο χωρίς προϋπολογισμό για το 2011! Πού ακούστηκε να μην έχει ένας δήμος προϋπολογισμό επειδή κάποιοι παρανόμως διορισθέντες κάνουν κατάληψη του Δημαρχείου; Ας αρχίσουμε να σοβαρευόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου