© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Γιάννος Παπαντωνίου: "Τα λεφτά στην Ελβετία ήταν της συζύγου μου αλλά δεν το ήξερα"


Αλλάζει θέση ο Γιάννος και παραδέχεται τώρα τις καταθέσεις στην Ελβετία ύψους 1,3 εκ. ευρώ. Ισχυρίζεται όμως ότι το 1,3 εκ.
ευρώ είναι της συζύγου του και πως ο ίδιος αγνοούσε αυτές τις καταθέσεις.
    Το όνομα της συζύγου του κυρίου Παπαντωνίου ήταν μεταξύ αυτών που δημοσιοποίησε το περιοδικό "HOT DOC" ότι βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ. Τότε ο Γ. Παπαντωνίου έσπευσε να το διαψεύσει και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο. Τόνισε δε, ότι πρόκειται για συνωνυμία.
      Μετά και την έλευση της πρωτότυπης λίστας στην Αθήνα, όλα δείχνουν πως η κ. Σταυρούλα Κουράκου που αναφερόταν στον κατάλογο με τις καταθέσεις στην Ελβετία είναι όντως η σύζυγος του πρώην υπουργού και όχι συνωνυμία. 
       Είναι πλέον φανερό πως ο κλοιός, σφίγγει όλο και περισσότερο για τον πρώην υπουργό του Σημίτη, ο οποίος ελέγχεται για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες και για όλες τις κινήσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς καθώς επίσης και για τα περιουσιακά του στοιχεία, με επίκεντρο τα εξοπλιστικά προγράμματα που διαχειρίστηκε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας.
# Αυτά κάνουν ορισμένες αφηρημένες σύζυγοι, Ξεχνάνε να ενημερώσουν το σύζυγό τους για τα λεφτά που έχουν στο εξωτερικό και τώρα θα τραβιέται άδικα ο κακόμοιρος ο Γιάννος. Δε φτάνει που έδωσε και το αίμα του για αυτή τη χώρα (έτσι δε δηλώνουν όλοι οι πολιτικοί;) θα τρέχει τώρα και στα δικαστήρια ο άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου