© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Επικίνδυνα αλαζονικός ο υπουργός

Ο Υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος αμφισβήτησε την εγκυρότητα της έκθεσης, του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής σημειώνοντας πως το Γραφείο Προϋπολογισμού δεν
διαθέτει ακόμα τη «γνώση, την εμπειρία και την υπευθυνότητα» των διεθνών οργανισμών.

Πιθανό να έχει δίκιο, ίσως και όχι. Δεν έχουμε άποψη. Αλλά  στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Μήπως νομίζει ότι ένας συνταγματολόγος διαθέτει «τη γνώση, την εμπειρία και την υπευθυνότητα» ενός έγκυρου οικονομολόγου; Έγινε έγκυρος οικονομολόγος επειδή έτσι του αρέσει; Από πού κι ως πού; Επειδή μιλά με Έλληνες και ξένους οικονομολόγους έγινε και αυτός οικονομολόγος μέσω ώσμωσης; Μήπως επειδή μιλά και με οδοντογιατρούς έγινε έγκυρος οδοντογιατρός; Πόσο εύκολα χάνουμε  το μέτρο στην Ελλάδα!

Σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι να έχουμε υπουργούς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και μάλιστα σε πεδίο που δεν έχουν σπουδάσει! Ο θεός να βάλει το χέρι του.

2 σχόλια:

  1. Όσο οι υπουργοί Οικονομικών θα ασχολούνται με την είσπραξη και όχι΄με τα έξοδα του κράτους, η Ελλάδα δε θα ορθοποδήσει. Το ΠΑΣΟΚ δε θέλει να μικρύνει το κράτος. Δε βλέπετε το Ρέππα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μόνος που δίνει σωστή μάχη είναι ο Ραγκούσης. Μόνο που τη δίνει με τρόπο αυταρχικό και διοικητίστικο. Ο Ραγκούσης θέλει, αλλά δεν ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή