© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Νεκρός ο μπιν Λάντεν σε μία άκρως απόρρητη επιχείρηση της CIA

Σε δημόσιο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό, ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Μπαράκ Ομπάμα. Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ο Οσάμα μπιν Λάντεν έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια
στρατιωτικής επιχείρησης «υπό την ηγεσία» των Η.Π.Α. στο έδαφος του Πακιστάν. Το πτώμα του βρίσκεται στα χέρια των αμερικανικών δυνάμεων που επιχειρούν στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν, στο πλαίσιο του πολέμου κατά της διεθνούς τρομοκρατίας. Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο επίτευγμα των ΗΠΑ στη μάχη τους εναντίον της Αλ Κάιντα το θάνατο του Μπιλ Λάντεν.

        «Με το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, η τρομοκρατία δέχθηκε ισχυρό πλήγμα» είπε ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας για το θάνατο του Νο1 τρομοκράτη στον κόσμο.
«Ο αγώνας όμως δεν τελειώνει εδώ. Η διεθνής κοινότητα, πέρα από θρησκευτικές πεποιθήσεις και πολιτικούς υπολογισμούς, οφείλει ενωμένη να συνεχίσει τη διεθνή προσπάθεια, για να βάλουμε τέλος σε αυτή τη μάστιγα. Η διεθνής τρομοκρατία είναι ένα απεχθές φαινόμενο, μια συνεχής απειλή για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια, που υπονομεύει τις προοπτικές των κοινωνιών σε ολόκληρο τον κόσμο για ευημερία και ανάπτυξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου