© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ηλεκτρονικά σκονάκια σε τουλάχιστον 18 μαθητές

Ηλεκτρονικά σκονάκια σε τουλάχιστον 18 μαθητές είχαν αποστείλει οι καθηγητές του φροντιστηρίου στο Γαλάτσι, μέσω κινητού τηλεφώνου, όπως
διαπιστώθηκε από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
        Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξέτασαν και τους 13 καθηγητές του φροντιστηρίου και βρήκαν ότι από τα κινητά τηλέφωνα τριών εξ αυτών έχουν σταλεί απαντήσεις θεμάτων, τόσο για το παραπάνω μάθημα, όσο και για τα Μαθηματικά, σε 18 συνολικά κινητά μαθητών του φροντιστηρίου.
        Οι καθηγητές υποστηρίζουν ότι έστειλαν τα μηνύματα με τις απαντήσεις θεμάτων στους μαθητές τους, όπως κάνουν κάθε φορά, χωρίς να γνωρίζουν (!) αν αυτοί ήταν μέσα στις αίθουσες, ή είχαν βγει έξω...
         Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αρμόδιοι αξιωματικοί θα ζητήσουν από τον εισαγγελέα να δοθεί έγκριση για άρση απορρήτου στα κινητά όλων των μαθητών, που πήγαιναν στο συγκεκριμένο φροντιστήριο, το οποίο διατηρεί τρία παραρτήματα στην Αθήνα.

# Ο  θεσμός των Πανελλήνιων είναι ένας από τους ελάχιστους που έχει ευρεία κοινωνική αποδοχή. Αυτοί που τον κακαποιούν βάναυσα πρέπει να τιμωρηθούν πολύ αυστηρά. Η στέρηση αδείας του Φροντιστηρίου , αν γίνει, θα είναι απλό χάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου