© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Επί 11 χρόνια προσπαθούσαν να διώξουν επίορκη υπάλληλο!

Ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπύροπουλος, αποκάλυψε την υπόθεση μιας επίορκης υπαλλήλου του Ιδρύματος, που επί 11 χρόνια κανείς δε μπορούσε να την
απομακρύνει από τη θέση της!
       Η συγκεκριμένη υπάλληλος ήταν προϊσταμένη σε Τμήμα Εσόδων σε υποκατάστημα της Αττικής. Το 2011 έδωσε δύο ασφαλιστικές βεβαιώσεις χωρίς να έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές προς το Ταμείο. Η οφειλή ήταν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά η υπάλληλος έδωσε κανονικά τις ασφαλιστικές βεβαιώσεις. Η παρατυπία αποκαλύφθηκε. Το θέμα έφτασε ως το Πειθαρχικό. Αλλά ως εκεί!
       Η υπάλληλος άσκησε ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία και έχασε, υποστηρίζει η διοίκηση του ΙΚΑ. Τελικά, το ΙΚΑ κατάφερε να απομακρύνει την υπάλληλο μετά από 11 χρόνια!
       Αυτήν τη στιγμή στο ΙΚΑ περνούν από «κόσκινο» όλες οι συντάξεις, για να διαπιστωθεί κατά πόσο χορηγούνται σε ασφαλισμένους-φαντάσματα. Ενδεικτικό των διαστάσεων που έχει πάρει το θέμα είναι πως αυτήν τη στιγμή αγνοούνται πάνω από 11.000 άτομα, των οποίων έχει ανασταλεί η καταβολή της σύνταξης.
# Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι διάφοροι διαπλεκόμενοι δικηγόροι ορίζουν το κοινωνικά υγειές , μέσα από εξώφθαλμα παράλογες και ακατανόητες δικαστικές αποφάσεις. Μάλιστα, οι αποφάσεις αυτές παρουσιάζονται από την άλλη σάπια κάστα – τους μεγαλοδημοσιογράφους- ως φιλεργατικές και όχι ως προφανές προϊόν συναλλαγής των συντελεστών του κυκλώματος. Ο Έλληνας φορολογούμενος, απλώς υφίσταται και πληρώνει τις οργανωμένες επαγγελματικές συμμορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου