© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Σχόλιο της Β. Παπαχρήστου προκαλεί αντιδράσεις και τον αποκλεισμό της από το Λονδίνο

Το σχόλιο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η πρωταθλήτρια του τριπλούν και μέλος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου Βούλα Παπαχρήστου προκάλεσε σάλο και τον
αποκλεισμό της από το Λονδίνο.
         Στο σχόλιο της ανέφερε: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό».
        Μετά τις αντιδράσεις, η Β.Παπαχρήστου ζήτησε συγγνώμη «για το ατυχές και κακόγουστο αστείο» και ανέφερε ότι δεν θα συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες αν δεν σεβόταν απόλυτα τις αξίες τους. Παρά ταύτα, με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η πρωταθλήτρια του τριπλούν τέθηκε εκτός Ολυμπιακής Ομάδας.
# Χωρίς αμφιβολία, πολύ βαριά και οδυνηρή η ποινή, αλλά αναπόφευκτη. Εν τάξει, το τι γράφεται στο internet δεν περιγράφεται, αλλά όταν εκπροσωπείς μια χώρα, δε μπορεί να συμπεριφέρεσαι σαν τα υπόλοιπα άμυλα νεοελληνόπουλα. Αν ένας Άγγλος αθλητής έγραφε «ήρθαν οι χρεωκοπημένοι αθλητές της Ελλάδας να φάνε τζάμπα κάνα πιάτο φαί», θα είχα την απαίτηση από την Αγγλική Ομοσπονδία να τον αποκλείσει. Έχουμε χάσει το μέτρο στην πατρίδα μας, αλλά για αυτό δε φταίνε  οι (αντιπαθέστατοι κατά τα άλλα) ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ. Ας μαζευτούμε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου