© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Τατούλης: Να κοπεί ο γόρδιος εναγκαλισμός του κράτους με τις περιφέρειες

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Πέτρος  Τατούλης έστειλε επιστολή προς τον επικεφαλής της ομάδας εργασίας της Ευρωπαϊκής
Επιτροπής για την Ελλάδα, Χόρστ Ράιχενμπαχ, , ζητώντας από τον Ευρωπαίο αξιωματούχο να συμβάλει στο κόψιμο του «γόρδιου εναγκαλισμού» που «ασκεί το κράτος προς τις περιφέρειες» και να συμβάλει στην απελευθέρωση της περιφερειακής διοίκησης.

      Ο κ. Π. Τατούλης επισημαίνει ότι απαιτούνται μεγάλης έκτασης μεταρρυθμίσεις, αλλά φαίνεται ότι η εκ των άνω προσέγγιση, η οποία έχει εφαρμοστεί μέχρι σήμερα, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

# Θα μας τρελλάνει ο κύριος Τατούλης. Σωστά αυτά που λέει, αλλά δε μπορεί να τα λέει αυτός που αποτελεί υπόδειγμα συγκεντρωτισμού. Όσοι από εμάς παρακολουθούν συστηματικά τα διάφορα επίπεδα διοίκησης γνωρίζουν ότι ο κύριος Τατούλης μπορεί άνετα να διεκδικήσει τον τίτλο του πλέον συγκεντρωτικού αιρετού στον ελλαδικό χώρο. Δεν αποτελεί υπερβολή ότι τα προς υπογραφή από τον Περιφερειάρχη έγγραφα, φτάνουν στο Γραφείο του κυρίου Τατούλη από όλη την Πελοπόννησο με ημιφορτηγά. Τα πάντα πρέπει να τα υπογράψει ο κύριος Περιφερειάρχης. Όχι ότι σε άλλες Περιφέρειες τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αλλά ο γιατρός  μας ο κ.Τατούλης είναι ο πρωταθλητής του συγκεντρωτισμού, με μηδενικές(προδήλως) γνώσεις σύγχρονης διακυβέρνησης . Κατά τα άλλα,ζητά λιγότερο εναγκαλισμό….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου