© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Υπέκλεπτε και το υπουργείο του ο Βαρουφάκης !


Το διαρκές πολιτικό καρναβάλι που έχει στήσει ο Βαρουφάκης συνεχίζεται με απίστευτες αποκαλύψεις. Σε ηχητικό ντοκουμέντο της  ‘Καθημερινής’ από διεθνές φόρουμ με τηλεδιάσκεψη την 16η Ιουλίου, ο Γ. Βαρουφάκης  ακούγεται να εξηγεί πως ήθελε να εισαγάγει ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα, όταν οι τράπεζες θα ήταν κλειστές, και προκειμένου να το πετύχει χρειαζόταν τα ΑΦΜ.

Για αυτό τον λόγο είχε σχεδιαστεί να χακαριστούν το software του κώδικα του φορολογικού συστήματος. «Διόρισα έναν καλό παιδικό μου φίλο, που είχε γίνει καθηγητής πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια» συνέχισε ο κ. Βαρουφάκης «μια εβδομάδα αφού πήγαμε στο υπουργείο, με κάλεσε και μου είπε πως αυτός ελέγχει τα μηχανήματα, αλλά το λογισμικό ελέγχεται» από την τρόικα. Μου είπε πως αν ζητούσε από την Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων θα καταλάβαιναν αμέσως ότι σχεδιάζαμε να φτιάξουμε ένα σύστημα παράλληλων πληρωμών» πρόσθεσε.

«Αποφασίσαμε να χακάρουμε το λογισμικό του υπουργείου Οικονομικών για να αντιγράψουμε τον κώδικα του φορολογικού συστήματος ώστε να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε σε έναν μεγάλο υπολογιστή και να υλοποιήσουμε το παράλληλο σύστημα πληρωμών».

# Το πιο ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι το δίλημμα που προφανώς έχει τώρα ο πρωθυπουργός. Τον στέλνει φυλακή ή του τη χαρίζει προσβάλλοντας τη νοημοσύνη μας; Σε κάθε περίπτωση, ο  Βαρουφάκης θα συνεχίσει να είναι σοβαρό πολικό πρόβλημα για την Ελλάδα  έστω και ως  απόνερα της ολέθριας απώλειας εμπιστοσύνης των υπόλοιπων Ευρωπαίων προς τη χώρα μας. Αν αυτός ο αυτοαποκαλυπτόμενος εθνικός προδότης, που καμαρώνει για τις προδοσίες του, δεν βρεθεί ισοβίως στη φυλακή τότε είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου