© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Εν Ελλάδι: ‘Αγρότης’ μαϊμού εισάπραξε ιλιγγιώδη ποσά ως επιστροφή ΦΠΑ


Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘το Έθνος’, το ΣΔΟΕ εντόπισε απατεώνα από τη Θήβα που είχε φτιάξει μια «μηχανή» για να εισπράττει εκατομμύρια ευρώ με το κόλπο της επιστροφής ΦΠΑ. Το συνολικό ποσό που εισέπραξε φτάνει το αστρονομικό ποσό των
184.075.770 ευρώ!
      Ο αγρότης εμφανιζόταν να κατέχει μια έκταση 50.000 στρεμμάτων στην περιοχή της Θήβας, ενώ ο έλεγχος έδειξε ότι δεν είχε ούτε ένα στρέμμα και η περιοχή που... καλλιεργούσε ήταν μόνο στα χαρτιά. Όταν οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ τού ζήτησαν να τους παρουσιάσει  τα μισθωτήρια συμβόλαια της έκτασης, ο αγρότης δεν είχε να επιδείξει κανένα έγγραφο.
    Τα στοιχεία των οικονομικών υπηρεσιών τον εμφάνιζαν να καλλιεργεί κρεμμύδια και πατάτες και τη συνολική παραγωγή την πωλούσε σε περισσότερες από 30 εταιρείες..
     Σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, όλες οι συναλλαγές του 55χρόνου ήταν πλαστές, και δεν είχε παραγάγει ούτε ένα κρεμμύδι ή μία πατάτα. Οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών μιλούν για μια «Ομερτά» μεταξύ των μυημένων αγροτών στην απάτη των εικονικών τιμολογίων.
# Πλάκα μας κάνουν τα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών. Η Ομερτά περιλαμβάνει και τους ίδιους, χωρίς την ενοχή των οποίων κανείς αγρότης δε θα μπορούσε να τσεπώσει 184 εκατομμύρια Ευρώ. Ιλιγγιώδη ποσά που εξηγούν τον Ελληνικό κατήφορο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου