© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Με εμβάσματα στο εξωτερικό 130 εφοριακοί


Η εφημερίδα ‘Καθημερινή ’ αποκαλύπτει ότι μία  έκθεση των τεχνικών κλιμακίων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Κομισιόν δείχνει ότι 130 Έλληνες εφοριακοί έχουν εντοπιστεί να έχουν εμβάσματα στο εξωτερικό.,
     Κατά την εφημερίδα, ο νέος γενικός γραμματέας ζήτησε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων να διενεργήσει ελέγχους όλων των διευθυντών, αρχίζοντας από τις εφορίες Μεγάλων Φορολογουμένων, των Φυσικών Προσώπων Μεγάλου Πλούτου, Διαπεριφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων και τις μεγαλύτερες ΔΟΥ. Στους ελέγχους, βοηθά και η Οικονομική Επιθεώρηση.
     Όπως αναφέρει η Καθημερινή, οι έλεγχοι των δηλώσεων «πόθεν έσχες» των εν λόγω υπαλλήλων έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν πολύ σύντομα. Οι έλεγχοι θα επεκταθούν και θα καλύψουν τόσο τις φορολογικές τους δηλώσεις όσο και τις φορολογικές δηλώσεις των συζύγων τους.
# Δειλά- δειλά, κάτι πάει να γίνει με την αποκάλυψη επίορκων πολιτικών και υπαλλήλων. Η κορυφή του παγόβουνου βέβαια, αλλά έστω και έτσι είναι μια παρηγοριά για τον απλό Έλληνα που δίνει οδυνηρή αλλά αξιοπρεπή μάχη επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου