© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Φόρο 511 ευρώ πλήρωσε ο Παπαδήμος για αποδοχές άνω των δύο εκατ.

Την ώρα που ο ελληνικός λαός «θυσιάζεται» πληρώνοντας φόρους και χαράτσια, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φορολογείται ελάχιστα για τα εισοδήματα του.
     Τα εκκαθαριστικά της εφορίας που φέρνει στη δημοσιότητα το

Παρόν, αποδεικνύουν ότι ο κ. Παπαδήμος, από το 2004 έως το 2011 εισέπραξε ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, συνολικά 2.238.484,09 ευρώ και πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ.
     Βέβαια νομίμως ο κ. Παπαδήμος δεν πληρώνει φόρο καθώς η Ε.Ε. έχει θεσπίσει για τους υπαλλήλους της Ε.Ε. οι αποδοχές τους να είναι αφορολόγητες.
      Σημειώνεται ότι ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, ως ακαδημαϊκός, για έξοδα παραστάσεως παίρνει 1.400 ευρώ το μήνα που είναι κι αυτά αφορολόγητα.
      Ερευνητέο είναι αν και η σύνταξη που παίρνει ως πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι και αυτή αφορολόγητη.

#Μήπως νομίζετε ότι Λαγκάρντ, Πόλσεν και διάφοροι άλλοι τυχάρπαστοι πληρώνουν περισσότερους φόρους; Όταν μιλάνε για ‘βελτίωση της ανταγωνιστικότητας' δεν εννοούν ούτε τον εαυτό τους ούτε το σινάφι τους. Ταξιδέψτε αεροπορικώς Παρασκευή απόγεμα από Βρυξέλλες για οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για να διαπιστώσετε ότι οι θέσεις business είναι γεμάτες από απλούς υπαλλήλους της ΕΕ που πάνε σπίτι τους για Weekend! Πληρώνουμε σε όλους (τους διοικητικούς αρουραίους) εισιτήρια business! Το θέμα είναι ότι οι εναλλακτικές λύσεις είναι χειρότερες…
πηγή:http://www.newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου