© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Υπάλληλος έβγαλε στη θεία του παράνομα επιδόματα 723.000 ευρώ!

Ανάπηροι «μαϊμού», που με τη συνέργεια ενός διοικητικού υπαλλήλου είχαν εξασφαλίσει παράνομα τεράστιο εισόδημα κάθε μήνα, αποκαλύφθηκαν στην
Περιφέρεια Αττικής.
      Η υπόθεση έχει πρωταγωνιστή έναν υπάλληλο της Διεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας Αττικής, στον οποίο είχε ανατεθεί η κίνηση όλης της διαδικασίας πληρωμής των απλήρωτων επιδομάτων ΑΜΕΑ μέσω της Εμπορικής Τράπεζας. Διαχειριζόταν κατ’ αποκλειστικά αυτό το αντικείμενο, λόγω των ειδικών γνώσεων που κατείχε στη διαχείριση των ηλεκτρονικών συστημάτων.
       Σύμφωνα με το πόρισμα του σώματος ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ο εν λόγω υπάλληλος εξέδιδε εντολές πληρωμής προς την Εμπορική Τράπεζα και τα ειδοποιητήρια για πολίτες, που όμως δεν ήταν δικαιούχοι των επιδομάτων.
       Όπως αποκαλύφθηκε, μία από τις «μαϊμού» αναπήρους που εντοπίστηκε να εισπράττει παράνομα το επίδομα πρόνοιας ήταν η… θεία του, η οποία έλαβε συνολικά 723.364,97 ευρώ!

Έλαβε 17 επιδόματα σε μία ημέρα!

Όπως διαπιστώθηκε, η φερόμενη ως δικαιούχος, θεία του υπαλλήλου Γ.Ζ., από το 2001 έως το 2010 εισέπραξε συνολικά 723.364,97 ευρώ, κατόπιν τουλάχιστον 326 εντολών, ενώ «δεν ήταν δικαιούχος κανενός είδους επιδόματος Πρόνοιας και κατά συνέπεια δεν ήταν εγγεγραμμένη στα μητρώα επιδομάτων ΑΜΕΑ των Δ/νσεων Κοινωνικής Πρόνοιας της τ. Νομαρχίας Αθηνών».


# Κάτι μας λέει ότι δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία περίπτωση απάτης εις βάρος του Δημοσίου. Έχουμε μια Δημόσια Διοίκηση προκλητικά σάπια και ανίκανη. Μας φταίει ο Σόιμπλε, μας φταίνε οι Ολλανδοί, μόνο οι ντόπιοι κόπανοι που παριστάνουν τους επαναστάτες δε μας φταίνε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου