© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Θα μας τρελάνουν…

Με αφορμή τα επεισόδια που προκαλούν οι αναρχικοί λόγω της επετείου της δολοφονίας του 16χρονου στα Εξάρχεια, η ΝΔ έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνουν τη δέσμευσή τους ότι με την πολιτική αλλαγή στη χώρα, ο νόμος, η τάξη και η ασφάλεια των πολιτών θα αποκατασταθούν άμεσα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Η ανακοίνωση ακόμη αναφέρει: Έρμαιο στις διαθέσεις των γνωστών - αγνώστων έγινε, για άλλη μια φορά, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, το κέντρο της Αθήνας. Φαίνεται ότι για την κυβέρνηση, το υπουργείο Προστασίας αναφέρεται στο ιδιότυπο άβατο των Εξαρχείων, παρά στο σύνολο των πολιτών».

#Θα μας τρελάνουν. Με υπουργό Εσωτερικών τον Προκόπη, τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Αθήνα γνώρισε την απόλυτη κατάλυση της έννοιας ‘Έννομη τάξη’. Τώρα τολμάει να μιλά για  ‘ιδιότυπο άβατο των Εξαρχείων’. Επί ανεκδιήγητου Παυλόπουλου οι αναρχικοί είχαν διαλύσει την Αθήνα, αλλά τώρα, η ΝΔ αυτοανακηρύσσεται σε θεματοφύλακα της έννομης τάξης. Ναι, καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου