© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Γλέζος: Βαφτίζουμε το κρέας ψάρι



Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα ‘Ενεργοί πολίτες’, ο  ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος γράφει: «Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και
όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζει την προηγούμενη κατάσταση». αναφέρει ο σε άρθρο του με τίτλο «Πριν είναι αργά».

Στο ίδιο άρθρο  ο Μ. Γλέζος ζητά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό «διότι συνήργησα σε αυτή την ψευδαίσθηση» και καλεί σε αντίδραση: «Όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση».
# Λίγο 'αργά για δάκρυα Στέλλα'.
Μα πιστεύει ειλικρινά ο κύριος Γλέζος ότι μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να καταργήσει  Τρόικα και Μνημόνιο; Ή μήπως πιστεύει ότι τις τελευταίες 10 μέρες η Κυβέρνηση διαπραγματεύονταν; Αμόλαγε ανοηματικούς μονόλογους στις συναντήσεις του με τους Ευρωπαίους ο Βαρουφάκης – θάχει διαβάσει και 5-6 άρθρα για τη θεωρία παιγνίων και δηλώνει ειδικός και σε αυτό – κανείς δε μπορούσε να καταλάβει τι ζητάμε. Όταν εξαντλήθηκε  η υπομονή τους μας είπαν take it or leave it. Ε, το πήραμε και καλά κάναμε. Περαστικά μας  και να προσπαθήσουμε να σοβαρευτούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου