© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Όταν χάνεται το μέτρο


Ο τομεάρχης Υγείας του Ποταμιού, Λυκούργος Λιαρόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλια που
έκανε στο Facebook σχετικά με τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντηση των δύο ανδρών ο κ. Λιαρόπουλος ανέβασε στο  λογαριασμό του στο Facebook το σχόλιο «Γερούν... γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά! Ποιος περίμενε ότι η Ελλάδα θα ήταν με τον ντζιτζιφιόγκο με τις μπούκλες. Και όμως!!».

Στη συνέχεια, μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ, σχολίασε: «Ο Βαρουφάκης ως γνήσιος Έλλην νόμιζε ότι με bullshit και χαμογελάκια θα κέρδιζε την πατρίδα. Συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει όταν κάνεις τον έξυπνο σε λαούς που έχουν περάσει από το Διαφωτισμό με όπλο σου τη φουστανέλα. Ευτυχώς ο Ολλανδός δε μάσησε. Η συνέχεια στο Eurogroup».

Αυτά σχόλια προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ανάγκασαν τον Θοδωράκη να αποπέμψει τον Λ. Λιαρόπουλο.


# Βλακώδης ενέργεια από έναν έξυπνο άνθρωπο. Έχοντας πείσει τον ημιαγράμματο αρχηγό του για τις ‘σε βάθος’ γνώσεις του στο χώρο της Υγείας, ήλπιζε σε θέση υπουργού- άντε υφυπουργού- σε πιθανή συνεργασία Σύριζα με το Ποτάμι. Κακός, κάκιστος σύμβουλος ο θυμός και η απογοήτευση. Αλλά  ξεπέρασε κάθε όριο ιταμότητας με το σχόλιο του. Και κάτι ακόμη Λυκούργε: Από πότε θεωρείς τον εαυτό σου ειδικό σε θέματα των λαών ‘που έχουν περάσει από το Διαφωτισμό’;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου