© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου: Κακώς μου δίνατε επίδομα…!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  Real News, η κυρία Λίνα Αλεξίου, πρώην σύζυγος του Νίκου Κωνσταντόπουλου και μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να λάμβανε μέχρι το 2013 επίδομα ανηλίκων τέκνων για τις
κόρες της.
       Η εφημερίδα επικαλείται έγγραφο της προϊσταμένης της Α' Διεύθυνσης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, σύμφωνα με το οποίο στις 20 Νοεμβρίου 2013, διακόπτεται αναδρομικά η χορήγηση του εν λόγω επιδόματος.
       Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για «πολιτικά παιχνίδια», «αποκάλυψη που δήθεν με αφορά» και «χτύπημα κάτω από τη μέση». Λέει ακόμη ότι το θέμα παρουσιάστηκε μονομερώς και χωρίς διασταύρωση.
       Η κυρία Αλεξίου κάνει λόγο για «κατάδηλη σκοπιμότητα του "αποκαλυπτικού" δημοσιεύματος» και προσθέτει μεταξύ άλλων ότι η ίδια, όπως και «περίπου 400, συνάδελφοι δημοσιογράφοι, πληρώνουν διοικητικές δυσλειτουργίες, πράξεις και παραλείψεις ενός απαρχαιωμένου διοικητικού μηχανισμού».

# Αν καταλάβαμε καλά, η κυρία Αλεξίου δέχεται ότι λάμβανε επίδομα ανήλικων τέκνων για …κόρες των 40 ετών, αλλά για αυτό φταίει το απαρχαιωμένο σύστημα διοικητικού μηχανισμού του Ταμείου της!!! Η ίδια δεν ήξερε ότι οι κόρες της δεν είναι , εδώ και χρόνια, ανήλικες. Οφείλουμε, ίσως,  να την αποζημιώσουμε για τη  ταλαιπωρία που της επιβάλαμε να εισπράττει παρανόμως, επίδομα ανήλικων τέκνων. Στην καλύτερη περίπτωση, πρέπει να σπεύσουμε να της ζητήσουμε συγγνώμη.  Ρε κάτι  υποκείμενα που έχουμε στο δημόσια βίο της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου