© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Eν Ελλάδι: Έδιωξαν το ΣΔΟΕ... και από χωριό της Κρήτης!



Μετά τα περυσινά στην Ύδρα και το επεισόδιο στη Χαλκιδική την προηγούμενη εβδομάδα, με τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου να σπάει τη σφραγίδα του ΣΔΟΕ  και να ξανανοίγει το μπουζουξίδικό του, είχαμε και άλλο επεισόδιο με αγανακτισμένους φοροφυγάδες στην Κρήτη.
     Σε πανηγύρι στην πλατεία των Αρχανών, στο Ηράκλειο Κρήτης ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος θεώρησε προκλητική (!) αυτή την "επίσκεψη" του ΣΔΟΕ την ημέρα της γιορτής του Αφέντη Χριστού, και έδιωξε κακήν κακώς το κλιμάκιο. Υπήρξαν, λέει, έντονες αντιδράσεις από μερίδα πελατών μεγάλης ταβέρνας, με αποτέλεσμα οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ να αποχωρήσουν από την περιοχή.

# Μα δεν έχουν φιλότιμο αυτοί στο Υπουργείο Οικονομικών; Πήγαν κα ενόχλησαν πελάτες μεγάλης ταβέρνας στην Κρήτη ανήμερα της γιορτής του Αφέντη Χριστού; Φταίνε μετά οι αγανακτισμένοι να κάνουν πορεία στην πλατεία Συντάγματος εναντίον της Τρόικας; Εκεί μας έχουνε φτάσει οι Τροικανοί, να τολμάει το κράτος να τα βάλει με τους ντόπιους αλητήριους που φοροδιαφεύγουν. Αν είναι δυνατόν!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου