© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ο Α. Σαμαράς ξεκίνησε το επίσημο ταξίδι στις ΗΠΑ


Ο πρωθυπουργός βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ και πριν από λίγο είχε συνάντηση  στα γραφεία της εφημερίδας «Washington Post» με το δημοσιογραφικό της επιτελείο. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε γεύμα στην αμερικανική πρωτεύουσα και θα είναι το κεντρικό πρόσωπο σε εκδήλωση, που διοργανώνει το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (CSIS).

   Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα συναντηθεί με επικεφαλής μεγάλων επενδυτικών οίκων.
     Αύριο, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στον Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Νωρίτερα θα έχει συνάντηση με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Τζον Κερι.
Την Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα μεταβεί εκ νέου στη Νέα Υόρκη όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, το δήμαρχο της Νέας Υόρκης, εκπροσώπους της Ελληνικής ομογένειας καθώς και με τον επικεφαλής του αμερικανοεβραϊκού συμβουλίου Ντέιντ Χάρις.
 
# Κάτι μας λέει πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο ταξίδι. Ελπίζουμε με την επιστροφή του Έλληνα πρωθυπουργού να μάθουμε ευχάριστα νέα, έστω και αν χρειαστεί να περιμένουμε να γίνουν πρώτα οι Γερμανικές εκλογές… Καλοκαίρι είναι, μπορεί να κυκλοφορούμε ακόμα λίγο ατημέλητοι και … ακούρευτοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου