© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

«Προκαλεί ο Νικήτας Κακλαμάνης»


 

Γ. Καμίνης: Άφησε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δήμο 230 εκατ. ευρώ
«Αποτελεί πραγματική πρόκληση ο δήμαρχος, ο οποίος άφησε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον δήμο, ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ, να μας εγκαλεί για την προσήλωσή μας στην προσπάθεια, να σταθεί ο δήμος Αθηναίων όρθιος», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, απαντώντας στον Νικήτα Κακλαμάνη.

«Αν, πάντως, ο κ. Κακλαμάνης, επιθυμεί να ανοίξουμε δημόσιο διάλογο για τα οικονομικά του δήμου της Αθήνας, είμαι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος. Εκείνος είναι;» απαντά ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στον Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος τον εγκάλεσε διότι κατά τη χθεσινή συνάντηση της ΚΕΔΕ με τους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Δ. Μεταρρύθμισης, πρότεινε να θεσμοθετηθεί η δυνατότητα για τους δήμους να τιτλοποιούν και να παραχωρούν σε ιδιωτικές εισπρακτικές εταιρείες τις οφειλές τρίτων προς τους δήμους. Ο κ. Κακλαμάνης επίσης επέκρινε τον κ. Καμίνη διότι προχώρησε στην πρόταση αυτή χωρίς εξουσιοδότηση από το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αθηναίων.

Σχόλιο Παρονομαστή: Ο Κύριος Κακλαμάνης πλήρωνε κανονικά τους απεργούς της καθαριότητας, λες και τα λεφτά τα έβαζε από την τσέπη του. Για το λόγο αυτό είχαμε και μεγάλες απεργίες με την πρωτεύουσα μέσα στο σκουπίδι. Ίσως, κάποτε, κάποιος εισαγγελέας να ασχοληθεί με τα πεπραγμένα του Νικήτα. Όσο για το θράσσος του, εντάξει φημίζεται...το αγόρι.

Πηγή:newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου