© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Σε απεργία οι Δημοτικοί αστυνομικοί



Η Δημοτική Αστυνομία στο Δήμο Αθηναίων προχωρά τη Δευτέρα σε 24ωρη απεργία, ενώ για την ίδια
ημέρα η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος της βάρδιας.
     Ο πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων Βασίλης Πολυμερόπουλος δήλωσε  πως, σύμφωνα με πληροφορίες, σε διαθεσιμότητα θα βγουν  περίπου 3.700 Δημοτικοί Αστυνομικοί και οι 3.000 περίπου σχολικοί φύλακες.
      Ο κ. Πολυμερόπουλος μιλά για ανατροπή των έως πρότινος δεδομένων, αφού «μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι στην πρώτη γραμμή επικινδυνότητας βρίσκονταν οι συμβασιούχοι, οι δημοτικές επιχειρήσεις, οι αορίστου χρόνου και μετά οι μόνιμοι. Αυτή τη στιγμή όλα ανατρέπονται και μπαίνουμε σε διαθεσιμότητα και απολύσεις από το μόνιμο προσωπικό. Και συμπλήρωσε: Δε γίνεται σχεδιασμός με βάση τις πραγματικές ανάγκες».

# Ενώ οι αθρόες χαριστικές και προκλητικές προσλήψεις από την Ντόρα, όταν ήταν Δήμαρχος Αθηναίων, έγιναν με σοβαρό και ενδελεχή σχεδιασμό. Το μόνο που κάνει η Δημοτική Αστυνομία είναι να τριγυρνάει τα πρωινά των Κυριακών- πώς αλλιώς θα πάρουμε διπλό μεροκάματο- και να μοιράζει κλήσεις. Ο δε Δήμαρχος του Πειραιά έφτασε να προβλέπει στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου δύο θέσεις διευθυντών για τη Δημοτική Αστυνομία του. Πάλι καλά που δεν τους έκανε όλους Διευθυντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου