© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Έκοψαν το ρεύμα σε δύο σχολεία της Ξάνθης


Η ΔΕΗ προχώρησε στη διακοπή της ηλεκτροδότησης δύο δημοτικών σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών.
Πρόκειται για το μειονοτικό και το δημοτικό σχολείο Εξοχής του δήμου Τοπείρου στα ορεινά της Ξάνθης, στα οποία οι διευθυντές λόγω έλλειψης χρημάτων άφησαν απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Μεμονωμένο περιστατικό το χαρακτηρίζει ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.

# Εκεί μας έχουν φτάσει τα αστέρια του υπουργείου Παιδείας. Από τη μια εξοργιστικά πάρτυ εκατομμυρίων σε αγάνωτους καθηγητές Πανεπιστημίων και ανανέωση Πανεπιστημιακών τουαλετών με προκλητικότατο κόστος 30.000 Ευρώ και από την άλλη δεν έχουμε πόρους για τη ΔΕΗ σχολείων στην Ξάνθη. Και μείς κοιμόμαστε και περιμένουμε κάποιους ανεκδιήγητους καλοντυμένους οικονομολόγους να μας εξηγήσουν γιατί δε πάμε καλά και τι πρέπει , λέει, να κάνουμε για να βγούμε από την κρίση. Μα η κρίση είμαστε εμείς! Με τέτοιους υπουργούς, βουλευτές, δημοσιογράφους και καθηγητές πανεπιστημίου εμείς ψάχνουμε να βρούμε λύση για την κρίση. Καααλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου