© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Εγέρθητου!

Αυτή την περίεργη προστακτική του ‘εγείρομαι’  χρησιμοποίησε το στέλεχος της Χρυσής Αυγής κατά την είσοδο του αρχηγού του
κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκου για δηλώσεις επί του εκλογικού αποτελέσματος. Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ζήτησε την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ.
      # Βεβαίως, η Δημοκρατία δεν προστατεύεται με αυτοκατάργηση. Αν δεν μας αρέσει η Χρυσή  Αυγή ας φροντίσουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο, ας φροντίσουμε να παίρνουν τη σωστή Παιδεία οι νέοι μας. Όταν οι φοιτητικές παρατάξεις δε μπορούν, επί σειρά ετών, να συμφωνήσουν για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών πού είναι το κράξιμο από την κοινωνία και τους δημοσιογράφους;  Όταν στις φοιτητικές εκλογές γίνεται το απόλυτο και απροκάλυπτο όργιο νοθείας γιατί μας προκαλεί εντύπωση ότι η Χρυσή Αυγή έφτασε το 7%; Όταν καταργούμε τη  Δημοκρατία στην καθημερινή πρακτική, η Χρυσή Αυγή είναι φυσικό επακόλουθο!
       Δεν καταλάβαμε τι ακριβώς ζητά από την ΕΣΗΕΑ η κυρία Κανέλλη. Καλό θα ήταν πάντως, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί με ικανότητα και σεβασμό την Ελληνική γλώσσα, να  κάνει παρέμβαση στην ΕΣΗΕΑ να μη γίνονται δεκτά ως δημοσιογράφοι, άτομα που είτε είναι Ι5 είτε δε μπορούν να πουν μια φράση χωρίς να κάνουν λάθος. Παραλλαγές  του  ‘εγέρθητου’ που είπε στους δημοσιογράφους ο ‘Γιωτάς’ της φρουράς του Μιχαλολιάκου το ακούμε συνεχώς και από πολλούς ‘Γιωτάδες’ που δηλώνουν δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου