© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Εν Ελλάδι: Εφοπλιστής απαίτησε να μπει στο υπουργείο με τη φρουρά του!

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη
λεωφόρο Κατεχάκη. Σύμφωνα με το "Βήμα", ο κ. Μαρινάκης είχε προγραμματισμένη συνάντηση με κάποιο στέλεχος του υπουργείου.
Όταν έφτασε στην είσοδο, απαίτησε να εισέλθουν στο υπουργείο και μέλη της προσωπικής του φρουράς, χωρίς να έχουν σχετική άδεια.
Όπως αναφέρει το "Βήμα", ο αρχιφύλακας που είχε αναλάβει τον έλεγχο των επισκεπτών, απαγόρευσε την είσοδο στη φρουρά του και ζήτησε την έκδοση σχετικής άδειας, με αποτέλεσμα ο κ. Μαρινάκης να γίνει έξαλλος.
Όπως ανέφεραν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αντέδρασε με ύβρεις κατά του αρχιφύλακα και του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.
Το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις και έληξε μετά από παρέμβαση Ταξιάρχου της ΕΛΑΣ, υπευθύνου για την ασφάλεια του κτιρίου.
# Τι θα πει ‘το επεισόδιο δε πήρε διαστάσεις;’ Φυσικά, ο κος Μαρινάκης δεν συνελήφθη. Πιθανότατα να του ζητήθηκε και συγγνώμη. Ο κάθε τυχάρπαστος θεωρεί την Ελλάδα ιδιοκτησία του. Πάντως, με τον κόσμο στα όρια της αντοχής του, κάποιοι θαρθούν σύντομα στα κυβικά τους. Κάτι παράγοντες που μας προέκυψαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου