© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Αθάνατη Ελλαδάρα μας: O δασάρχης Πειραιά(!) απεφάσισε: υπάρχει Δασική έκταση 37 στρεμμάτων μέσα στο Ελληνικό

Με απόφαση του δασάρχη Πειραιά, που κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες αρχές,  κηρύσσεται  δασική περιοχή 37 στρεμμάτων μέσα στην παραχωρούμενη έκταση της αποκρατικοποίησης του Ελληνικού.
     Όπως είναι προφανές, η απόφαση αυτή δημιουργεί νέες καθυστερήσεις στην αποκρατικοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό. Στην πράξη, σύμφωνα με παράγοντες κοντά στις διαδικασίες αποκρατικοποίησης, η μικρή και «δασική» έκταση η οποία κηρύσσεται από το Δασαρχείο Πειραιά εντοπίζεται στο πιο νευραλγικό σημείο της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.
     Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο κουνιάδος και η συμπεθέρα του κυρίου δασάρχη συμφωνούν με τη απόφασή του. Όπως δεν είναι ακόμα σαφές αν οι δασάρχες  Ομονοίας, Βράχου της Ακροπόλεως, Κυψέλης,  Μοσχάτου και άλλων δασικών περιοχών συμφωνούν με την απόφαση του Πειραιώτη συναδέλφου τους...!

# Δεν είμαστε υπέρ των κρατικοποιήσεων ώστε κάποιοι αεριτζήδες ‘επενδυτές’ -με μηδέν κεφάλαια και δάνεια από τράπεζες πουν σώθηκαν με χρήματα που χρεώνεται ο Έλληνας εργαζόμενος-  να  βρεθούν με αμύθητη περιουσία. Αλλά να έχουμε θεσμικό πλαίσιο όπου ένας τυχάρπαστος δημόσιος υπάλληλος έχει απίστευτες και χρυσοφόρες  εξουσίες είναι δείγμα ιλιγγιώδους κρατικής παρακμής.  Πού στην ευχή είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής;;;  Ακούς εκεί ο δασάρχης Πειραιά…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου