© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Απίστευτη… οπισθοδρόμηση: Ανάκληση της άδειας για το «Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας»


Αν είναι δυνατόν! Την εποχή της έρευνας και του ορθολογισμού, το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε την ανάκληση της απόφασης με την οποία το εργαστήριο «Αστροπαιδεία» είχε αναγνωριστεί ως Κέντρο Διά Βίου Μάθησης από τον αρμόδιο οργανισμό πιστοποίησης.
Σύμφωνα με ανάρτηση του εργαστηρίου «Αστροπαιδεία» στο Facebook: Η Αστροπαιδεία συστάθηκε από διακεκριμένους Αστρολόγους με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της Αστρολογίας καθώς επίσης και στον τομέα της Συμβουλευτικής, με όραμα να καλύψουν το μεγάλο κενό που υπάρχει στο χώρο της Αστρολογίας και να μεταφέρουν τις σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες μίας επιστήμης που θεωρείται παρεξηγημένη στα ελληνικά δεδομένα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουν οι σπουδαστές πιστοποιημένα ιδρύματα με αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών που δίνουν το δικαίωμα στον απόφοιτο να αποκτήσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
# Και τώρα με ποιο τρόπο θα παράγονται οι επιστήμονες αστρολόγοι στη χώρα μας; Ποιος θα μας μιλά έγκυρα και επιστημονικά αν ο Σάκης θα παντρευτεί τη Ρούλα; Ποιος θα πληροφορεί τους τζογαδόρους ποιος είναι ο τυχερός τους αριθμός; Θα φταίνε τώρα οι νέοι Έλληνες αστρολόγοι να εγκαταλείψουν τη χώρα μας όπως κάνουν και χιλιάδες νέοι Έλληνες Γιατροί, Βιολόγοι, Μηχανικοί και Φυσικοί;
# Αυτός ο 'αρμόδιος Οργανισμός Πιστοποίησης', που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, θα μας πει το όνομα του υπαλλήλου που πιστοποίησε κέντρο αστρολόγων ως επίσημο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης; Πώς θα μπορέσουμε να τον συγχαρούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου