© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι: Αποφασίστηκε στενότερη συνεργασία και συνέδριο των δήμων Ελλάδας - Τουρκίας

   
Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε σήμερα στην Πόλη με το δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τομπάς.
    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε και από τα δύο μέρη η ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των Αυτοδιοικήσεων των δύο χωρών και συμφωνήθηκε η σύσταση δύο μόνιμων κλιμακίων με την συμμετοχή και εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου. Σκοπός των κλιμακίων θα είναι η... διερεύνηση και προώθηση τομέων συνεργασίας κοινού συμφέροντος και ενδιαφέροντος και  η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και τεχνογνωσίας σε θεσμικά ζητήματα. 


# Η επιτομή του ‘σε δουλειά να βρισκόμαστε’. Συνάντηση για το τίποτα. Χωρίς καμιά σοβαρή προετοιμασία για κάτι συγκεκριμένο.  Άλλωστε, το σύνολο της πολιτείας του κυρίου Πατούλη στην ΚΕΔΕ είναι μέχρι σήμερα μια φούσκα, στα βήματα και των  προηγούμενων προέδρων της ΚΕΔΚΕ/ΚΕΔΕ. Εδώ και πολλά χρόνια, τα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι προκλητικά ανίκανα και άεργα. Πού είναι ο Δ. Μπέης; Πού είναι ο Α. Τρίτσης; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου