© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Σιγή ιχθύος ο … λαλίστατος Βαρουφάκης

Αναζητά και κατασκευάζει σαχλές και παιδαριώδεις ευκαιρίες για να μιλήσει και να φωτογραφηθεί. Αλλά στην περίπτωση του Κορεάτη Συμβούλου του, ονόματι Γκλέν Κιμ, ο Βαρουφάκης
τηρεί σιγή ιχθύος. Ο τύπος από την Κορέα, που έφερε Σύμβουλό του ο Βαρουφάκης, δήλωσε ότι έχει συμφωνήσει …προφορικά(!) με τον Βαρουφάκη για μηνιαία αμοιβή 125.000€ !
     Και μόνο το γεγονός ότι είχαν συμφωνήσει προφορικά δείχνει τη σοβαρότητα τόσο του Γιάνη όσο και του ίδιου του Γκλέν. Ο Βαρουφάκης δήλωσε ότι τον έκλεψε από τον Σόιμπλε(!). Πιθανότητα κάποιο αφέγγαρο βράδυ…  Αλλά αποδεικνύεται ότι ο Σόιμπλε ούτε που τον γνωρίζει. Ο αγαπητός κύριος Γκλέν δήλωσε ότι αυτός έστησε τον EFSM, αλλά αποδεικνύεται ότι πήγε ως απλός υπάλληλος στον οργανισμό πέντε μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του. Καμία σχέση δεν φαίνεται να έχει και με την ίδρυση του ESM. 
     Ένα είναι βέβαιο: δε θα πλήξουμε μαθαίνοντας λεπτομέρειες από τα έργα και τις ημέρες του Βαρουφάκη στο υπουργείο. Και να δούμε πότε θα ασχοληθούν κάποιοι δημοσιογράφοι στα σοβαρά με  τις σπουδές του κυρίου Βαρουφάκη… Αν ένας μαθηματικός κάνει στη διατριβή του ανάλυση των στατιστικών δεδομένων για τις επισκέψεις των εξωτερικών ιατρείων ενός νοσοκομείου μπορεί μετά να δηλώνει… γιατρός; Ή μήπως πρέπει να διωχθεί για επιστημονική αλητεία; Πλάκα έχουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου