© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Σκέτη σχιζοφρένεια


Ως γνωστόν, αυτή τη στιγμή φλέγεται ανοικτά της Κέρκυρας, το πλοίο Norman Atlantic, το οποίο μεταφέρει 466 επιβάτες. Με παρέμβασή του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ευχήθηκε, μέσω twitter, την ευτυχή κατάληξη της επιχείρησης διάσωσης των επιβατών του πλοίου.

Ο κ. Καμμένος σχολίασε καυστικά τη στάση των Μέσων Ενημέρωσης λέγοντας: «Ας αφήσουν τα ΜΜΕ τον θάλαμο επιχειρήσεων του ΥΕΝ να δίνει οδηγίες».

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έγραψε: «Ας αφήσουν τα ΜΜΕ τον θάλαμο επιχειρήσεων του ΥΕΝ να δίνει οδηγίες. Ο Άγιος Νικόλαος να προστατεύει επιβάτες και πλήρωμα».


# Από τη μια τα βάζει- και πολύ σωστά – με τα ΜΜΕ και τους αγράμματους δημοσιογράφους που δίνουν οδηγίες στους πάντες και για τα πάντα, λέγοντάς τους να αφήσουν τους ειδικούς του ΥΕΝ να κάνουν επαγγελματικά τη δουλεία τους. Από την άλλη, επικαλείται τον Άγιο Νικόλαο για την προστασία των επιβατών. Άλλη δουλειά δεν είχε ο Άγιος Νικόλαος, να τρέχει χειμωνιάτικα στο Ιόνιο. Άσε  που άλλα μπορεί να θεωρούν σωστά στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και άλλα να θεωρεί σωστά ο Άγιος Νικόλαος. Ένα επικίνδυνο μείγμα ορθολογισμού και θρησκευτικότητας. Σκέτη σχιζοφρένεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου