© Paronomastis. All rights reserved

e-mail: paronomastis@gmail.com © Paronomastis. All rights reserved

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Μπράβο στον υπουργό που έκοψε την πρόκληση

Το Υπουργείο Άμυνας διακήρυξε έναν διαγωνισμό για την ανάπτυξη διαδραστικών ηλεκτρονικών εφαρμογών και ιστοσελίδας για το Πολεμικό Μουσείο, που ανέρχεται
στο αστρονομικό ποσό των 3 εκατ. ευρώ. Σήμερα, με παρέμβασή του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος,  έκοψε το εγχείρημα αυτό. Μάλιστα ο Υπουργός ζήτησε να κατέβει το πρόγραμμα άμεσα και από την σελίδα της Διαύγειας, όπου είχε αναρτηθεί.
      Σχολιάζοντας το γεγονός σε στενούς συνεργάτες του ο υπουργός και στρατηγός ε.α. ανέφερε ότι "Με τρία εκατομμύρια ευρώ φτιάχνω δέκα οχυρωματικά έργα στα νησιά και στον Έβρο! Η πολιτική ηγεσία που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές ας αναλάβει τις ευθύνες της και σε ότι αφορά την αναθεώρηση της κοστολόγησης του έργου στο Πολεμικό Μουσείου που δεν θέλω να αμφιβάλω ότι πρέπει να γίνει.
Από εμένα, όμως, δεν περνάει τέτοιο πράγμα"!

# Σωστός ο Υπουργός και μπράβο του. Αυτά τα  ‘ διαδραστικά αλητοειδή’ από το χώρο της Κοινωνίας της Πληροφορίας όχι μόνο δε βρίσκονται στη φυλακή, αλλά συνεχίζουν, ασύστολα να κατακλέβουν. Προφανώς, ετοίμαζαν κάποια δουλειά που σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να χρειάζεται πάνω από 5-6 ανθρωπομήνες (πλούσια, πλούσια) και συνεπώς θα έχει πραγματικό κόστος  20-25.000€ (πλούσια, πλούσια). Το κοστολόγησαν οι θεομπαίχτες 3 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή πάνω από 100 φορές το πραγματικό κόστος. Κάπου θα πουλιέται νεοκλασσικό στην Αρεοπαγίτου 

Ένα σημείο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι ότι τόλμησαν (ήταν υποχρεωμένοι)  να το ανεβάσουν στο ‘ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ’, ελπίζοντας ότι κανείς δε θα το προσέξει. Πάντως πρέπει να υπάρξουν και σοβαρές κυρώσεις, δε φτάνει το ότι το σταμάτησε ο υπηρεσιακός υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου